Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • Officieel: Audi A7
  Na de geheel nieuwe Audi A8 presenteert Audi – uiteraard voorafgegaan door een lange teasercampagne – de tweede generatie van de A7. Vandaag zien we de auto eindelijk in vol ornaat!

 • Video: Hyundai Kona - Rij-impressie
  De Hyundai Kona is er weer eentje uit een grote stroom nieuwkomers in het B-SUV segment. Hij maakt de keuze in het segement van de kleine hoog-op-de-potenauto's er niet bepaald gemakkelijker op. In elk geval, is er een van de kleurrijkste verschijningen in zijn klasse.

 • Video: Audi RS3 sedan en de 5-cilindersedantraditie
  Bij de letters RS en de aanduiding Quattro is het eerste waaraan je denkt een snelle stationwagon. Toch verschijnt er eens in de zo veel jaar een Audi RS-sedan, zoals nu weer de RS3. En graven we nog verder in het verleden, dan speelde het recept 5-cilinder in combinatie met vierwielaandrijving en een sedanverpakking een erg belangrijke rol in de opkomst van het merk Audi. De RS3 sedan ontmoet twee voorvaderen.

 • Nissan staakt Japanse productie
  Nissan schort voor tenminste twee weken de binnenlandse productie van voertuigen voor de Japanse markt op. Dit gebeurt nadat eerder is gebleken dat inspecties niet goed zijn uitgevoerd.

 • Audi teast nog éénmaal A7
  De onthulling van de Audi A7 staat voor later vandaag gepland en onze eigen Lars Krijgsman staat er met zijn neus bovenop, maar toch laat Audi nog even een duister plaatje van de nieuwkomer zien.

 • Hennessey Performance breekt wellicht record
  Na het verliezen van een eerder record wordt Bugatti wederom in het nauw gedreven. Hennessey Performance plaatst op Facebook een foto van zijn nieuwe hypercar naast een bord met 'maximum snelheid 300'.

 • Lexus CT-opvolger in beeld (vermoedelijk)
  Toyota heeft onlangs een mysterieus prototype de Nürburgring opgestuurd. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om de opvolger van de Lexus CT, een auto die meer de cross-over-hoek in wordt geduwd.

 • Weblog: Gamen: een nieuwe stap
  Ruim twintig jaar ben ik een fanatiek gamer geweest. Racegames werden daar eigenlijk pas onderdeel van vanaf de 32-bit generatie consoles, daarvoor was het simpelweg niet goed genoeg en had ik meer lol met adventure en fighting games. Hoewel de eerste Need for Speed zeer uitdagend was, was het Gran Turismo op de eerste Playstation dat een nieuwe wereld opende. Qua graphics en driving dynamics werden grenzen verlegd. Racegames werden vanaf dat moment wereldwijd steeds belangrijker, en met de ...

 • Spiegel aan spiegel: Jaguar i-Pace en Audi e-tron
  Tesla heeft het rijk van de grote, volledig elektrische auto's in het hogere deel van de markt vooralsnog alleen, maar vanaf 2018 komt daar verandering in. De eerste serieuze concurrentie voor de Model S komt dan van Jaguar en Audi. We zetten ze vast tegenover elkaar!

 • 'Polestar 1 bedoeld als Volvo'
  De eerder deze week onthulde Polestar 1 oogt in alles als een Volvo, maar ontbeert de logo's van dat Zweedse merk. Naar verluidt was dat oorspronkelijk niet de bedoeling.

Next Level Template