Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • Mazda CX-30 - Achteruitkijkspiegel
  Frank belt vanuit de Mazda CX-30 met Stéphan, die de hitte thuis is ontvlucht en op de redactie bivakkeert. Samen mijmeren ze over de wederopstanding van de eerste Jaguar E-Type. Stéphan ziet met de BMW M3 Touring zijn midlifecrisis naderbij komen en daarover gesproken: Frank overweegt een Duitse rockband op te richten. Muzikanten zijn er nog niet, maar de naam heeft hij al wel: Die Kalte Kuschelkissen.

 • Ford Fiesta ST Line - Suzuki Swift Sport - Dubbeltest
  Dankzij een nieuwe aandrijflijn, mild hybrid, blijft de Suzuki Swift Sport een van de goedkoopste semisporters die je nieuw kunt kopen. Hij is goedkoper dan een volbloed Fiesta ST, maar een ST Line heb je wel voor vergelijkbaar geld. Kiezen tussen Sporten en Linen.

 • RDW: 'In Nederland rijden nog 40.000 sjoemeldiesels'
  Volgens de RDW moet na vijf jaar nog zo'n kwart van de Nederlandse sjoemeldiesels van de Volkswagen Groep aangepast worden.

 • Facelift Friday: Citroën CX
  Als opvolger van de befaamde DS rustte een zware taak op de brede schouders van de Citroën CX. De Fransman bracht het er gelukkig goed vanaf en werd in zijn loopbaan twee keer vernieuwd. Tijd voor een vergelijk!

 • Wuling Victory is luxueuze Chinese balzaal
  Dít is de Wuling Victory, een kakelverse Chinese MPV. Iets voor Nederland?

 • Geely Preface is compacte sedan met Volvo-basis
  De Chinese kolos Geely heeft de Preface gepresenteerd, een splinternieuwe sedan met een basis die we in Nederland al kennen van de Volvo XC40.

 • Subaru's toekomstplannen lekken uit
  Door een gelekte foto op het internet is er meer duidelijk geworden over de toekomstplannen van Subaru. Naast verschillende bijwerksessies van bestaande modellen springt een ander model er tussenuit: we moeten met z'n allen nog even geduld hebben op de eerste EV van het merk.

 • Heftige Hyundai Kona N betrapt
  De i30 N en i30 N Fastback krijgen straks gezelschap van de Hyundai Kona N. Van die hitsige cross-over zijn nu nieuwe beelden!

 • Ambitieus: Mullen MX 05
  Een nieuwe elektrische SUV uit de Verenigde Staten. Dít is de Mullen MX 05. Gaat in 2022 in productie.

 • Hyundai Kona Electric: tot 1.026 kilometer actieradius
  De Hyundai Kona Electric komt meer dan 1.000 kilometer ver op één acculading!

Next Level Template