Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • Blik to the Future: Fiat Centoventi
  Fiat is altijd een ster geweest in het maken van compacte, vrolijke stadsrakkers die in groten getale hun weg naar de consument weten te vinden. Het zou zomaar kunnen dat de Italianen daar straks weer in gaan slagen, maar dan met wel misschien wel de goedkoopste EV van autoland.

 • De Tweeling: Mazda Premacy - Haima Freema
  De Premacy die Mazda in Nederland tussen 1999 en 2005 verkocht. De voorganger van de auto die wij vanaf 2005 als Mazda 5 kenden, werd in diverse landen als Ford Ixion verkocht. De Premacy verscheen natuurlijk ook in China op de markt, maar niet alleen als Mazda.

 • Back to basics: Renault Clio (2019)
  Normaliter laten we enkele weken of maanden verstrijken voor we in deze rubriek een auto van eenzelfde merk pakken. Met de Twingo vorige week, zou je de komende tijd dus geen Renault in de Back to Basics verwachten. De Nederlandse importeur liet ons echter geen keus door deze week de configurator van de geheel nieuwe Clio online te zetten. Dit biedt de Clio Life.

 • Mercedes-Benz GLE vs. BMW X5 - Dubbeltest
  De vierde generatie Mercedes-Benz GLE-klasse volgt vlak na de vierde generatie van de BMW X5. De fabrikanten houden elkaar goed in de gaten, wat een vergelijkende test extra interessant maakt.

 • Facelift Friday: Mercedes-Benz E-klasse (W124)
  De Mercedes-Benz die vooral bekendstaat onder de chassiscode W124 is volgens velen nog steeds de ultieme Mercedes. Het naar verluidt onverwoestbare model verscheen in '85 als 200-serie op de markt en werd in '93 voorzien van een nieuwe naam en een strakgetrokken koets.

 • BMW voert grote updates door
  BMW voert straks wat het een 'zomerupdate' noemt door op zijn modellen. De instap-Z4 krijgt een handbak, de X5 komt als plug-in, de M550i xDrive krijgt een krachtkuur... het houdt niet op.

 • Skoda schetst elektrische Citigo
  Skoda begeeft zich langzaam maar zeker op de weg der elektrificatie, iets dat binnenkort tot uiting komt in een plug-inversie van de straks gefacelifte Superb. De eerste EV van het merk wordt de Citigo-e, een auto die het merk nu heeft geschetst.

 • Helft van Audi's E-tron-rijders kiest virtuele spiegels
  Audi's eerste volledig elektrische auto staat ondertussen een paar maanden bij de Nederlandse dealers en verschijnt steeds vaker in het straatbeeld. Audi's 'unique selling point' van de E-tron zijn onder andere de futuristische virtuele spiegels, maar loopt Nederland daar wel warm voor?

 • Volkswagen introduceert mild-hybridesysteem
  Tijdens de veertigste International Vienna Motor Symposium heeft Volkswagen een nieuw systeem onthuld. De van oorsprong 1,5-liter TSI kan rekenen op een elektrisch steuntje in de rug.

 • Mazda vult prijslijst 6 aan
  Mazda breidt de prijslijst van de 6 aan met een nieuwe instapuitvoering, maar stelt daarnaast meer motor- en bakcombinaties beschikbaar.

Next Level Template