Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • Update voor Honda Civic Type-R nu al onderweg
  De Honda Civic van de tiende generatie is pas sinds 2016 onder ons en de razendsnelle Type-R deed vorig jaar z'n intrede, maar afgaande op deze foto's lijkt Honda nu al te werken aan een kleine update van laatstgenoemde.

 • Minder bekeuringen door acties verkeerspolitie
  De politiebonden breiden hun acties voor een betere cao voor politiepersoneel uit. Vanaf dinsdagochtend vroeg gaan alle politiemedewerkers meedoen aan de acties. Dat betekent dat niet alleen de basisteams minder bekeuringen uitschrijven, maar ook de verkeerspolitie. Dat hebben de bonden NPB, ACP, ANPV en VMHP laten weten.

 • Video: Lancia Lybra 1.9 JTD - 2000 – 982.363 km - Klokje Rond
  Zeventien jaar geleden kocht Ruud Engelaar een jong gebruikte Lancia Lybra met 52.000 kilometer op de teller. Nu staat die auto op een haar na op het miljoen kilometer. Maar het is Ruud niet gegeven dat vol te maken. Zijn garagehouder heeft de Lancia afgekeurd. Te ver verroest. Ruud maakt de laatste rit voor de Klokje Rond-camera's.

 • Android Auto en Apple Carplay in Mazda's
  Mazda is niet bepaald het eerste merk met de functie, maar gaat nu toch Apple Carplay en Android Auto aanbieden in z'n MZC Connect-infotainmentsysteem.

 • Aston Martin presenteert Volante Vision Concept
  De wereld van de vliegmachines blijft een sterke aantrekkingskracht op autofabrikanten uitoefenen. Nu is het Aston Martin dat met deze Volante Vision Concept op de proppen komt. En Volante betekent vliegend ...

 • Ronaldo-staking Fiat wordt afgang
  Je rekent op 1.700 stakers, maar staat uiteindelijk met z'n vijven met boze spandoeken te zwaaien: het overkwam de Italiaanse bond USB, die moeite heeft met de 100 miljoen die Juventus betaalt voor Ronaldo, terwijl Fiat-medewerkers offers moeten doen.

 • Porsche laat gefacelifte Macan zien
  Porsche bereidt een facelift van de Macan voor. Om de gemoederen alvast op te warmen, wordt een stoet ingepakte exemplaren naar Lesotho gestuurd.

 • In het wild: Honda S800
  Zeg 'Honda Roadster' en menigeen verlangt meteen terug naar de magische S2000. Eerder bestonden er echter ook open tweezitters van Honda, zoals deze prachtige spot van Jos Gunsing bewijst.

 • George Hotz noemt zelfrijdende auto's oplichterij
  iPhone- en PS3-hacker George Hotz werkt al een aantal jaren aan een eigen systeem voor zelfrijdende auto's. Nu noemt hij de voertuigen 'oplichterij'.

 • Recordverkopen voor Groupe Renault
  Groupe Renault mag zich op de borst kloppen. Het concern heeft zijn verkopen in het afgelopen halfjaar met bijna 10 procent zien toenemen ten opzichte van diezelfde periode vorig jaar.

Next Level Template