Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • Nederlandse importeurs: 'Eerder tekorten dan kortingen'
  Na uitspraken van een Duitse expert die voorspelde dat fabrikanten en dealers met enorme kortingen zouden komen, leert navraag dat de kaarten er in Nederland heel anders voor liggen.

 • Videoflashback: Rij-impressie auto's uit the Fast & the Furious
  The Fast and the Furious kent inmiddels 9 delen. De serie over straatraces is door de jaren heen een stuk wilder en agressiever geworden, maar het niveau was tanende. Deel één heeft destijds echt wat teweeg gebracht en bleef bij de basis: straatracen. Ik 2011 mocht Roy met enkele iconen uit die film op pad. Let's take a ride in a ten second car...

 • Russen kochten massaal nieuwe auto's in maart
  Wereldwijd stort de automarkt als gevolg van de coronacrisis. In Rusland zal dat niet anders zijn, maar op het laatste moment was daar echter iets bijzonders aan de hand. De autoverkoop trok daar plots flink aan.

 • 30 jaar AutoWeek: dit was nummer 15 in 1990
  In deze bijzondere en toch wel ongezellige tijd is het des te leuker om wat nostalgie op te halen. Vanaf vandaag ligt de gloednieuwe AutoWeek 15 in de winkel met onder andere de eerste rij-impressie van de nieuwe Skoda Octavia en terugblik op 30 jaar Renault Clio, maar wat stond er precies dertig jaar geleden in dat nummer?

 • In het Wild: Toyota Camry (1983)
  De Toyota Camry is normaal gesproken al niet echt een breed vertegenwoordigde auto op de Nederlandse wegen, dus eentje van de allereerste generatie is echt een leuke spot. Daarom verdient dit exemplaar zeker even een moment van aandacht in een nieuwe 'In het Wild'.

 • Grand Prix in Canada uitgesteld vanwege coronavirus
  De Grand Prix van Canada is dinsdag definitief uitgesteld vanwege de coronacrisis. Hierdoor komt het aantal afgelaste races tijdens het huidige Formule 1-seizoen al op negen.

 • Porsche Cayenne Coupé als GTS buiten de deur
  De Porsche Cayenne Coupé is al in diverse smaken beschikbaar, maar een GTS-versie is er nog niet. Voor wie een Cayenne Coupé S te min maar een Macan Turbo te dik is, hebben we goed nieuws. Ook de Cayenne Coupé komt namelijk als GTS beschikbaar.

 • Fors minder schades door corona
  Waar minder gereden wordt, vallen minder klappen. Op de weg tenminste, want in de werkplaatsen van schadeherstelbedrijven is het kommer en kwel sinds corona zijn zwarte vinger op de samenleving legde.

 • Mazda MX-30 krijgt wankelmotor!
  Wie een elektrische auto wil met een forse actieradius, heeft aan de Mazda MX-30 geen allerbeste vriend. Mazda bevestigt nu wat al even in de wandelgangen gonst: er komt optioneel een range-extender beschikbaar. En wat voor een!

 • Opvolger Citroën C4 Cactus kruipt door de sneeuw
  De C4 Cactus loopt op zijn laatste benen, maar Citroën heeft natuurlijk geen vrede met een lege plek in zijn line-up. Het merk komt met een opvolger, en wel een die mogelijk gewoon 'C4' gaat heten. Op een verse set spionageplaten is die Franse nieuwkomer in de sneeuw te zien.

Next Level Template