Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • Dít is de nieuwe BMW X3
  Na zeven jaar valt het doek voor de huidige BMW X3. Het is deze in nagenoeg elk opzicht grotere derde generatie die het stokje van hem overneemt!

 • Video: Rij-impressie - Smart Fortwo cabrio Electric Drive
  We kennen de Smart Fortwo cabrio, we reden de Smart Fortwo Electric Drive. Maar de combinatie hadden we niet eerder in handen. Aansluitend aan onze tocht met de nieuwe Merrcedes-Benz E-klasse cabrio konden we een kort rondje om de kerk met de Smart Fortwo cabrio Electric Drive. Net genoeg voor een kleine video-impressie en een wat langer verhaal, dat in AutoWeek 27 verschijnt, die woensdag 5 juli in de winkel ligt.

 • 'Duitsland wil miljoenen diesels terugroepen'
  De Duitse regering wil dat tot 12 miljoen dieselauto's worden teruggeroepen, zodat ze nieuwe software kunnen krijgen.

 • Nieuwe motor voor Jaguar XE, XF en F-Pace
  De 300 pk sterke 2.0 viercilinder die onlangs werd geïntroduceerd in de F-Type, vindt bij Jaguar nu ook z'n weg naar de XE, XF en F-Pace.

 • Video: Nissan Qashqai Facelift - Rij-impressie
  Nissan heeft de Qashqai opgefrist, zowel het uiterlijk als het onderhuidse zijn weer helemaal bij de tijd. Maar is dat ook genoeg om de sterk opgekomen concurrentie partij te geven? Wij zijn met de geüpdatete cross-over op pad gegaan om daar achter te komen.

 • BMW X3 nog beter in beeld
  Ook BMW slaagt er niet in om het uiterlijk van z'n nieuwe model onder de pet te houden tot de officiële onthulling. De X3 kwam gisteren al in een duister filmpje voorbij, vandaag is het tijd voor helderder beeld.

 • Lotus-productie in China niet uitgesloten
  Eind mei kocht het Chinese Geely, het moederbedrijf van Volvo, een meerderheidsbelang in het Britse Lotus. Het bedrijf sluit niet uit dat de productie van die sportauto's in de toekomst ook in China zal plaatsvinden.

 • Takata vraagt faillissementsbescherming aan
  Airbagfabrikant Takata is vanwege massale terugroepacties dusdanig in de problemen gekomen, dat het zich genoodzaakt ziet faillissementsbescherming aan te vragen.

 • Afgestoft: Ferrari 456 Venice
  Praktischer dan de FF of diens doorontwikkeling GTC4Lusso is een Ferrari nooit geworden. Als je betaalt, is echter alles mogelijk. Dat bewees prins Jefri Bolkiah van Brunei onomstotelijk toen hij in de jaren 90 zeven (!) stationwagenversies van de Ferrari 456 bestelde.

 • Rij-impressie: Donkervoort D8 GTO RS
  Nog extremer, nog sterker, nog lichter. De Donkervoort D8 GTO RS is niet alleen een van de meest pure straatracers die je kunt kopen, hij mag zich misschien wel de snelst sprintende auto met handbak noemen. Tot 200 km/h houdt hij een McLaren 720S namelijk gewoon bij.

Next Level Template