Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • Video: Volkswagen Golf III VR6 Cabriolet Abt - Kloppend Hart
  Over de Volkswagen Golf hoeven we je niks te vertellen. Tegenwoordig doet de zevende generatie dienst, dus is de Duitser net zo'n evergreen als bijvoorbeeld de Toyota Corolla en de Ford Mustang. Harm-Jan Dodde (27) heeft niet alleen diverse generaties Golf samengevoegd tot een smakelijk geheel, de slagroom op de taart is het luidruchtig kloppende hart van deze cabriolet. Een Kloppend Hart dat voor Harm-Jan nog een verrassing in petto had...

 • Video: LiveDrive #36 - Skoda Kodiaq
  Vanuit de Skoda Kodiaq 2.0 TDI 190 pk 4x4 een LiveDrive. We gaan lekker diep op die auto in maar besteden ook veel aandacht aan de Volvo XC40. Die nieuwkomer is veelbelovend. Dit keer hebben we weer een weggevertje: 15 keer 2 kaarten voor 100% Tuning in Ahoy.

 • Introductieversie Seat Arona heeft een prijs
  Seat geeft een prijskaartje aan 'Ibiza-SUV' Arona, maar houdt het vooralsnog bij de Launch Editions.

 • Video: Ford Focus Wagon vs. Volvo V50 - Occasion Dubbeltest
  De basis van de Ford Focus en de Volvo V50 is gelijk. De V50 stamt immers uit het tijdperk dat de Zweedse autobouwer nog tot het Ford-concern behoorde en kreeg dus hetzelfde platform als de populaire Focus. Toch lag de nieuwprijs een stuk hoger. Dat prijsverschil is inmiddels een stuk kleiner en dus vraagt Marc Klaver zich af welke je dan moet hebben.

 • Elektrische bus rijdt 1.772 km op één acculading
  Het Amerikaanse Proterra heeft met een elektrisch aangedreven bus een wereldrecord weten te bemachtigen. De Catalyst E2 heeft op één acculading een afstand van maar liefst 1.101,2 mijl oftewel 1.772 kilometer weten af te leggen.

 • Fors meer boetes voor bellen tijdens rijden
  Het aantal boetes voor niet-handsfree bellen achter het stuur is fors toegenomen. In de maanden mei tot en met augustus is hier bijna 26.300 keer een bon voor uitgeschreven, tegen een kleine 21.000 keer in dezelfde periode vorig jaar.

 • In het wild: Ferrari 275 GTB (1966)
  Een Ferrari is in veel gevallen het omkijken waard, iets dat zeker geldt voor deze fantastische 275 GTB die AutoWeek-lezer Sebastiaan Bekendam ons opstuurde.

 • Facelift Friday: Toyota RAV4
  De huidige Toyota RAV4 loopt alweer sinds 2012 mee, maar dat is de auto nauwelijks aan te zien. Dat komt dan weer door een uitgebreide facelift die in 2015 werd gepresenteerd.

 • Londen trekt vergunning taxibedrijf Uber in
  Uber verliest eind deze maand zijn vergunning om diensten te mogen aanbieden in Londen. De toezichthouder op het openbaar vervoer in de Britse hoofdstad vindt dat het bedrijf achter de gelijknamige taxiapp onvoldoende verantwoordelijkheid neemt voor zaken die de openbare orde en veiligheid aangaan.

 • 'Ook Denen overwegen tolheffing buitenlanders'
  De Deense regering overweegt een tolheffing voor buitenlandse automobilisten in te voeren. Dat moet de schatkist volgens persbureau Ritzau jaarlijks zo'n 40 miljoen euro opleveren.

Next Level Template