Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • 'Nieuwe A8 is de laatste met W12'
  De recent geïntroduceerde, vierde generatie van de Audi A8 zal naar verluidt de laatste zijn die met een twaalfcilinder leverbaar is.

 • Video: Toyota C-HR - Afscheid duurtest
  De Toyota C-HR effent het pad voor alle toekomstige Toyota's. Een nieuw platform, een nieuwe designtaal, we reden de duurtester als 1.2 turbo en keken daarbij goed naar de concurrenten, maar ook binnen het C-HR-gamma. Alle kanten van de auto worden belicht.

 • 'Productie volgende Clio naar Turkije'
  Naar verluidt wil Renault voor de productie van de nieuwe Clio uitwijken naar Turkije. De huidige Clio, die in 2012 zijn intrede deed, loopt op zijn laatste benen en de volgende generatie staat dan ook klaar om hem op te volgen. De verhuizing van de productie zou het begin betekenen van het einde van de binnenlandse productie van de Clio.

 • Politie Londen kiest voor Toyota Mirai
  Waar onze politiemensen binnenkort overstappen in een Mercedes-Benz B-klasse of Audi A6, krijgen de agenten in Londen de sleutels van een heel andere dienstauto in de handen gedrukt. De eerste elf exemplaren van de Toyota Mirai staan klaar om op boevenjacht te gaan.

 • 'F-150 meer waard dan Ford zelf'
  De Amerikaanse investeringsbank Morgan Stanley heeft een rapport geproduceerd waaruit blijkt dat de Ford F-150 in z'n eentje wellicht de marktwaarde van Ford zelf overschrijdt.

 • Dit kost het financieren van een supercar
  Supercar-financier JBR Capital heeft gedurende de autosalon van Genève weer een groot aantal financieringsaanvragen binnen gekregen. Op basis daarvan heeft het de tien populairste auto's op een rijtje gezet.

 • Volkswagen toont Pikes Peak-monster
  Op zondag 24 juni wordt weer de beroemde Pikes Peak International Hill Climb verreden. Volkswagen gaat dit jaar elektrisch de berg op. Er is beeld van de auto, de naam volgt later.

 • Mercedes-AMG GLS 63 ploegt door de sneeuw
  Terwijl de X7 van BMW in aantocht is, werkt Mercedes-Benz aan een topklasse-SUV in de vorm van een nieuwe GLS. Die auto laat zich hier voor het eerst in AMG-trim zien.

 • Auto-industrie bezorgd om gevolgen Brexit
  De Europese autobranche maakt zich zorgen over de gevolgen van het Britse vertrek uit de Europese Unie. Autobranchevereniging ACEA roept onderhandelaars in het Brexitproces op aandacht te hebben voor de problematiek.

 • Vijf miljoen keer Kia Sportage
  Dit jaar blaast de Kia Sportage 25 kaarsjes uit. De slingers mogen even blijven hangen, want de cross-over bereikt meteen een verkoopmijlpaal!

Next Level Template