Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • Shell wil taxidienst in Londen beginnen
  Olie- en gasconcern Shell heeft een aanvraag ingediend om een taxidienst te mogen beginnen in Londen. De aanvraag bij de Londense vervoersautoriteit komt van de app FarePilot, die grotendeels in handen is van Shell, schrijft zakenkrant Financial Times.

 • Video: Toyota Yaris GRMN - Rij-impressie
  Toyota wil af van zijn saaie imago. Dat is een heus meerjarenplan, waarin deze Yaris GRMN een van de stapjes is. Vergeet de bloedeloze T-Sport van weleer, dit is het echte werk.

 • Nederlandse prijs McLaren Senna bekend
  McLaren heeft de Nederlandse prijs voor de P1-opvolger Senna bekendgemaakt. Voor iets meer dan een miljoen euro word je eigenaar van de meest extreme street legal McLaren ooit. Tenminste, er is één maar..

 • Video: BMW 440i Gran Coupé vs. Kia Stinger dubbeltest
  BMW's voelen zich een doorgaans prima thuis op het circuit, ook al is de 440i xDrive Gran Coupé misschien niet de meest voor de hand liggende keuze. De reden waarom we hem het Zandvoortse asfalt op sturen, is de Kia Stinger. Dat is niet alleen de grootste, sterkste, snelste en duurste Kia ooit, hij zou dankzij de bemoeienis van voormalig BMW M-man Albert Biermann ook qua rijden zijn mannetje moeten staan. Hoe pakt dat uit?

 • Nieuwe Volkswagen Golf komt volgend jaar
  Volkswagen pompt 1,8 miljard euro in de ontwikkeling van de achtste generatie van de Volkswagen Golf. Nog een kleine anderhalf jaar duurt het voordat de productie start.

 • Tuner TopCar stort zich op Lamborghini Urus
  Tuner TopCar meldt dat het bedrijf is begonnen met het ontwikkelen van een bodykit voor de Lamborghini Urus.

 • Facelift Friday: Hyundai Atos
  Noodzaak vanuit de wetgeving heeft een Koreaans merk niet, maar het smalle, hoge koetsje van de eerste Hyundai Atos doet desondanks sterk denken aan de fameuze kei-cars uit Japan. De auto maakte gedurende z'n leven een forse metamorfose door.

 • Mazda opent nieuwe motorenfabriek
  Om het productiecapaciteit in Thailand te vergroten, heeft Mazda miljoenen euro's in een nieuwe motorenfabriek geïnvesteerd.

 • Bentley met Bentayga naar Pikes Peak
  Bentley laat weten dat het op 24 juni een Bentayga zal inzetten tijdens de Pikes Peak International Hill Climb.

 • Rij-impressie: Audi RS4 Avant
  Audi's nieuwe RS4 is er alleen als stationwagon, net als vroeger. En hij heeft een V6 met twee turbo's, net als vroeger. Zijn uitstraling is daarentegen toch anders dan vroeger.

Next Level Template