Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • Productie Porsche 911 GT2 RS gaat nog even door na zinken schip
  De Grande America, een roll-on, roll-off vrachtschip van Grimaldi Lines, is onlangs gezonken voor de Franse kust. Dat levert op allerlei gebieden een heleboel ellende op, maar betekent ook dat Porsche nog even aan de slag moet met het produceren van de 911 GT2 RS.

 • 'Nissan tempert Chinese groeiambitie'
  Nissan stelt zijn doelstellingen voor autoverkopen in China naar beneden bij. De automarkt, met name die in China, is hard geraakt door handelsspanningen met de Verenigde Staten.

 • Mercedes-Benz GLC Coupé krijgt facelift
  Enkele weken na de presentatie van de gefacelifte GLC presenteert Mercedes het logische vervolg: de GLC Coupé.

 • Sneeuwpret met de Volkswagen T-Roc Cabriolet
  Liefhebbers voor cabriolets kunnen tegenwoordig zonder succes door de prijslijsten van Volkswagen bladeren, want alle cabriolets werden het gat van deur gewezen. Toch is er nog hoop voor de zonaanbiddende Volkswagenrijder, want het merk is druk in de weer met de ontwikkeling van een nieuwe cabriolet.

 • Jaguar F-Pace als 300 Sport en Chequered Flag
  Jaguar vult het leveringsgamma voor de F-Pace aan met twee nieuwe versies: de 300 Sport en Chequered Flag. Gewilligen moeten met minstens € 20.000 extra naar de dealer vertrekken.

 • BMW X5 XDrive30D - Duurtestreportage
  Nooit eerder hebben we een duurtester met zoveel cilinders en zo'n hoog kostenplaatje in de garage gehad. Maar aangezien het dit jaar twintig jaar geleden is dat de BMW X5 op de markt kwam, permitteren we ons een feestje. En we beginnen in Zwitserland.

 • Land Rover Defender jakkert over de 'Ring
  Een Land Rover Defender voelt zich met het modder tot z'n assen meer op z'n gemak dan op snelwegen of bochtige parcours, maar dat betekent niet dat de op stapel staande tweede generatie van het offroadicoon zich niet ook op het asfalt thuis moet kunnen voelen.

 • Ford S-Max voor Duitse politie
  Ford heeft met het politiekorps van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen een raamovereenkomst getekend voor de levering van 1.200 Fords S-Max. De auto's worden omgebouwd tot patrouillewagen.

 • Kia schetst 'XCeed'
  Kia is voornemens om de Ceed-familie uit te breiden met een nieuwe variant. Van die nieuwkomer toont Kia vandaag een schets.

 • BMW M2 'CS' gesnapt
  BMW lijkt aan een extra heftige versie van de M2 werken, een auto die nu in de sneeuw is gesnapt.

Next Level Template