Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • Dít kost de Audi TTS
  Audi heeft laten weten welke bedragen het voor de voorlopige topversie van de vernieuwde TT wil ontvangen.

 • 'BMW en Daimler werken samen aan autonome toekomst'
  Een nieuwe geruchtenmolen lijkt te zijn aangezwengeld in autoland. Ditmaal niet een dieselschandaal of fraudezaak, maar een samenwerking tussen twee geduchte concurrenten.

 • BMW X3 M schemert door
  De komst van de BMW X3 M is al even geleden bevestigd, maar de onthulling lijkt nabij. Op een liefhebbersforum duiken nu foto's op van de digitale meters waarop het uiterlijk van de M-versie doorschemert.

 • Tesla Model 3 mag weg op in Europa
  Tesla mag zijn Model 3 in Europa gaan leveren. Het instapmodel van de Amerikaanse fabrikant van elektrische auto's heeft een typegoedkeuring van de Nederlandse Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) gekregen, laat Tesla weten. Daardoor mag de auto in heel de Europese Unie de weg op.

 • Geely FY11 beter in beeld
  Begin deze maand liet Geely de eerste levenstekenen zien van de FY11. Vandaag laat het Chinese bedrijf meer zien én weten over zijn eerste Coupé-SUV.

 • Dacia voegt basisuitvoeringen aan prijslijst toe
  Dacia voegt extra Ambiance-uitvoeringen toe aan het leveringsgamma van de Logan en de Sandero. De Sandero wordt daarmee, op LPG, een van de goedkoopste auto's van ons land!

 • Toyota Supra brengt miljoenen op
  Dit weekend ging tijdens een veiling van Barrett-Jackson een McLaren Senna onder de hamer. Die Engelse supercar bracht zo'n 1,5 miljoen dollar op. Een aardige score, maar wel eentje die in het niet valt naast het bedrag dat de eerste Toyota Supra van de nieuwe generatie (A90) op wist te brengen.

 • Volkswagen prijst Golf GTI TCR
  Van de week werd duidelijk dat hij komt: de Golf GTI TCR. De sportievere versie van de GTI heeft nu een vanafprijs gekregen. Wie wil moet niet te lang twijfelen, want er komt slechts een gelimiteerd aantal onze kant op.

 • Volkswagen jaagt met ID R op ronderecord Nürburgring
  Volkswagen is de ID R nog lang niet vergeten. Het merk heeft zich als doel gesteld om met de elektroracer een nieuw ronderecord op de Nürburgring-Nordschleife te vestigen.

 • Vuhl 05RR klaar voor de markt
  Het Mexicaanse Vuhl heeft de definitieve productieversie van de 05RR in het thuisland aan het publiek voorgesteld.

Next Level Template