Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • Chrysler Pacifica - Rij-impressie
  De hoogtijdagen van grote MPV's zijn wereldwijd allang voorbij, maar Chrysler gaat stug door met z'n ruimtereus. De moderne Pacifica gaat zelfs met z'n tijd mee met een plug-inhybride aandrijflijn. Loont het daarmee de moeite om zo'n Amerikaanse gigant te importeren, of is deze ruimtereus Nederland definitief ontgroeid?

 • Back to basics: BMW 1-serie
  We mochten onlangs al even op pad met de nieuwe BMW 1-serie, maar dat was een ramvolle en vierwielaangedreven M135i. Wat er van de auto overblijft als we voor de simpelste 118i gaan, onderzoeken we vandaag.

 • Toyota en BYD gaan samen EV's bouwen
  Toyota en het Chinese BYD, kort voor Build Your Dreams, gaan samen elektrische auto's ontwikkelen.

 • Nieuwe Corvette voor het eerst ook rechtsgestuurd
  De eerder vandaag gepresenteerde en langverwachte Chevrolet Corvette C8 is niet alleen de eerste productie-Corvette met middenmotor, maar ook  de eerste generatie van het legendarische model dat in een rechtsgestuurde variant zal verschijnen.

 • Kia Ceed vs. Skoda Scala - Dubbeltest
  De grote Skoda Octavia blijkt meer en meer een goedkoop alternatief voor de echte middenklasse auto's. Hierdoor is er ruimte voor een harde concurrent voor de populaire hatchbacks. En dus is hier de Skoda Scala. Maar hoe presteert hij tegen het succesvolle Koreaanse geweld?

 • Carlos Ghosn sleept Nissan en Mitsubishi voor Nederlandse rechter
  De in opspraak geraakte Carlos Ghosn heeft autofabrikanten Nissan en Mitsubishi voor de rechter gesleept in Nederland. De gevallen topman eist 15 miljoen euro van de bedrijven, omdat zijn contract ten onrechte beëindigd zouden zijn.

 • Facelift Friday: Renault Clio I
  De eerste Renault Clio is typisch zo'n auto waaraan veel mensen warme herinneringen hebben. De allemansvriend die de 'Supersinq' verving, kreeg in 1996 een modernere, bollere neus.

 • Prijzen én details vernieuwde Hyundai Ioniq
  Onlangs kregen alle varianten van de Hyundai Ioniq een facelift. Vandaag leren we wat de aangescherpte Koreanen kosten, maar er zijn ook meer technische details.

 • Prijzen vernieuwde Volkswagen Passat bekend
  Volkswagen heeft prijzen geplakt op de vernieuwde Passat. De instapper met 1.5 TSI onder de kap volgt overigens pas in oktober. Ook staat de GTE nog niet op de leveringslijst.

 • Gespot: BMW 5-serie facelift
  Iedere BMW 5-serie moet er vroeg of laat aan geloven: een facelift. Bij de huidige generatie is dat niet anders en vandaag hebben we de aangescherpte variant voor het eerst in beeld.

Next Level Template