Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • Samsung SM3 Z.E. opgewaardeerd
  Renault Samsung Motors presenteert tijdens de Korea Daegu International Future Auto Expo - wie kent het niet - een vooral technisch heftig opgewaardeerde versie van de SM3 Z.E. In Europa kenden we het model voorheen als Renault Fluence Z.E.

 • Onthuld: nieuwe Daihatsu Terios
  De Indonesische tak van Daihatsu, Astra Daihatsu Motor Company, heeft het doek getrokken van de nieuwe Terios, de eerste volledig nieuwe generatie in elf jaar.

 • Verkoop bedrijfswagens EU stevig omhoog
  De verkoop van bedrijfswagens in de Europese Unie is in oktober met 10,7 procent gestegen in vergelijking met een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers van de Europese brancheorganisatie voor de automobielindustrie ACEA.

 • Nieuwe Porsche 911 Turbo gesnapt
  Het is inmiddels al twee jaar geleden dat Porsche de 911 een facelift gaf. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe generatie. Onze spionagefotograaf heeft de nieuwe 911 Turbo voor de lens gekregen.

 • Aria Group kondigt FXE aan
  Vorig jaar hoorden we voor het laatst van Aria Group, maar het afgelopen jaar heeft het Amerikaanse engineering- en ontwerpbureau niet stilgezeten. Tijdens de Los Angeles Auto Show presenteert het bedrijf een nieuwe supercar: de FXE.

 • Revolutionair dashboard nieuwe A-klasse
  De nieuwe Mercedes-Benz A-klasse krijgt de primeur van een compleet nieuw dashboard, waarmee hij ongetwijfeld een trendsetter wordt. Het conventionele instrumentarium is samen met het infotainmentscherm geïntegreerd in één groot, langgerekt, dun breedbeeldscherm.

 • Vlaanderen wil rookverbod in auto met kind
  Vlaanderen wil een rookverbod invoeren in auto's waarin kinderen zitten. Hiermee volgen ze het beleid van andere landen, waaronder Frankrijk en Ierland.

 • In het Wild: Ford Fiesta (1980)
  Niet duur, wel lekker rijdend. Met die gedachte bracht Ford de Fiesta einde jaren 70 op de markt. Een gewone auto voor iedereen. Anno 2017 rijdt de zevende generatie rond, AutoWeek-lezer Michael Bieler zag deze eerste generatie in Zoetermeer. Gewoon, in het wild.

 • Productie Volvo XC40 gestart
  Vandaag rolt bij onze zuiderburen de allereerste Volvo XC40 van de productieband. De levering van de reeds bestelde 13.000 auto's kan dus binnenkort beginnen.

 • Boetes voor Japans airbag- en autogordelkartel
  Vijf toeleveranciers van de Japanse auto-industrie krijgen een boete van de Europese Commissie omdat ze betrokken waren bij vier kartels rondom autoveiligheidssystemen. Ze hebben hun betrokkenheid erkend en betalen in totaal 34 miljoen euro, maakte de Brusselse markttoezichthouder woensdag bekend.

Next Level Template