Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • Mitsubishi met kleine SUV naar Tokio
  Mitsubishi neemt iets bijzonders mee naar de Tokio Motor Show. Het merk stelt in oktober op de Japanse beurs een kleine SUV aan de wereld oor.

 • Skyactiv-X motor Mazda niet belast als diesel
  De overheid past de BPM-wet aan om te voorkomen dat Mazda's nieuwe benzinemotor wordt belast als een dieselauto.

 • Weblog: De auto: het nieuwe consternatiebureau
  Het nieuwe consternatiebureau is je auto. Actieve veiligheidssystemen zien altijd en overal spoken. Daar had ik uit respect voor de vooruitgang lang begrip voor, maar ik begin na jaren structurele irritatie het vertrouwen te verliezen dat het beter wordt. Een overzicht van recente incidentjes met testauto's geeft een verontrustend overlastpatroon te zien. Op een 100-kilometerweg bij mij in de buurt gaat de Seat Tarraco totaal onverwacht en schijnbaar zonder enige aanleiding hard in de remmen.

 • Hyundai HB20-familie is compleet
  AutoWeek kijkt verder dan de Europese grenzen en dus volgen we de onthulling van de nieuwe Hyundai HB20-familie op de voet. De HB20-reeks is namelijk helemaal vernieuwd en is daarnaast relevanter dan je zou denken.

 • Volvo start Nederlandse pilot met AED's
  De Nederlandse Volvo-importeur lanceert binnenkort een nieuwe pilot: Volvo Lifesaver. Daarbij stuurt de fabrikant twintig exemplaren van een Automatische Externe Defibrillator (AED) op naar Volvo-bestuurders. In samenwerking met HartslagNu hoopt het merk zo levens te redden.

 • Toyota doet Corolla-wisseltruc in Japan
  Toyota bracht vorig jaar de hatchbackversie van de Corolla in het thuisland uit met de hier al even bekende sedan- en stationsmaken. Wat blijkt? Die twee varianten zijn in Japan korter dan de Europese versies.

 • GM investeert onder meer in accu's en elektrische pick-up
  Van de 7 miljard die GM wil investeren in z'n Amerikaanse activiteiten, moet een aanzienlijk deel naar de ontwikkeling van accutechniek en een elektrische pick-up gaan.

 • Mercedes-Maybach S-klasse kruipt voorbij
  Mercedes-Benz heeft de Maybach-versie van de nieuwe S-klasse de deur uit gestuurd. De nieuwe topversie lijkt zich over een enorme afstand uit te strekken.

 • Tienduizendste Tesla Model 3 op Nederlands kenteken
  Binnen tien maanden heeft Tesla het gepresteerd om tienduizend Model's 3 aan de Nederlandse klant te slijten. Vooral in september schiet de compacte EV door het dak.

 • Wiesmann keert volgend jaar terug
  Na zes jaar radiostilte en hier en daar een gerucht is het hoge woord er nu echt uit: Wiesmann keert terug! Met een paar duistere foto's maken de Duitse excentriekelingen ons warm voor een geheel nieuw model die zich volgend jaar laat zien.

Next Level Template