Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • Blik to the Future: Renault Morphoz
  De autosalon van Genève had in maart dit jaar als podium moeten dienen waarop tal van autofabrikanten hun nieuwkomers zouden presenteren. De Renault Morphoz Concept was een van die nieuwelingen, een uitschuifbare en volledig elektrische SUV waar Renault graag een groot publiek omheen had willen zien. De futuristisch ogende concept-car was namelijk veel meer dan slechts een markant vormgegeven aandachtstrekker!

 • De Vluchtstrook: Assymetrische Renaults
  Op het typeplaatje, de tankdop en de plek van het stuurwiel na zijn de meeste auto's keurig symmetrisch. Hier en daar is een doelbewuste uitzondering gemaakt. Bij het Renault van de jaren '70 hoefde de wielbasis aan de linkerkant van de auto bijvoorbeeld helemaal niet gelijk te zijn aan die aan de rechterkant.

 • BMW Concept iX3 & Concept i4 - Eerste kennismaking
  Het BMW-nieuws klotst momenteel tegen de plinten en er zit nog veel meer aan te komen. Een deel van van de nieuwkomers is volledig elektrisch en wij hebben de kans om twee elektrische vooruitblikken van dichtbij te bekijken: de iX3 Concept en de i4 Concept.

 • Back to Basics: Seat Leon (2020)
  Seat maakte recent de laatste prijzen van de nieuwe Leon bekend. Hierdoor staat nu ook de goedkoopste versie in de configurator geparkeerd. Vers vlees voor deze rubriek dus!

 • Audi RS Q8 – Achteruitkijkspiegel
  Vanuit een pikzwarte Audi RS Q8 nemen Cornelis en Michiel deze aflevering het nieuws van afgelopen week door. Van achter het stuur kijkt Cornelis uit naar alle nieuwe gadgets aan boord van de volgende Mercedes S-klassen en in het zonnetje heeft Michiel een mening over de gefacelifte BMW 5-serie. Verder komt de schorsing ter sprake van Daniel Abt als gevolg van valsspelen in een virtuele race en zijn de mannen enthousiast over het nieuws dat Aston Martin een kleine serie DB5's gaat bouwen, ...

 • 'BPM door WLTP niet hoger'
  De BPM-inkomsten stijgen door de omzetting naar de WLTP-cyclus niet, zo concludeert een onafhankelijk onderzoek dat er op last van de Tweede Kamer was gekomen.

 • Wisseling van wacht in top Seat, Skoda, VW en Bentley
  Seat heeft per 1 juli een nieuwe Executive Vice-president voor Research and Development. Werner Tietz zal per ingang van die datum de functie bekleden.

 • Subaru Forester – Nissan X-Trail - Dubbeltest
  Om beter aan de CO2-regels te kunnen voldoen, zet Nissan voor de grote X-Trail in op dieseltechniek en downsizing. Subaru neemt in de compleet nieuwe Forester juist afscheid van de dieselmotor en komt voor het eerst met hybride techniek. Weliswaar mild, maar toch. Waarmee zijn deze sports utilities het best bediend?

 • Podcast: 'Volkswagen-storingen: meteen een day one patch'
  Een nieuwe podcast is live! In deze aflevering zien Marco en Roy het weer drukker worden op de weg, en verbazen ze zich over de softwareproblemen bij de Volkswagen. Ook hebben ze een mening over de huidige AMG-motoren.

 • Terugblik: 'Toyota Prius MPV gaat Alpha heten'
  Een terugblik naar 2010, toen we nog dachten dat de 'Prius MPV' een eigenzinnig verhaal zou worden. De praktijk bleek anders.

Next Level Template