Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • Seats kraan staat open: Leon gelekt
  In Barcelona maakt iedereen zich klaar voor de grote onthulling van de hagelnieuwe Leon, maar iedereen die al nieuwsgierig is naar die auto kunnen we nu verblijden.

 • Volkswagen schetst Caddy opnieuw
  Het is ondertussen geen groot geheim meer dat Volkswagen volle bak bezig is met de voorbereidingen van een volledig nieuwe Caddy. In aanloop naar de onthulling worden we op nieuwe schetsen getrakteerd.

 • Primeur: dít is de BMW M340d xDrive!
  BMW heeft een nieuwe topdiesel klaarstaan die spoedig op de menukaart van de 3-serie komt te staan. AutoWeek kan exclusief de eerste beelden én de specificaties vrijgeven!

 • Porsche laat nieuwe 911 GT3 zien
  Porsche laat zijn reclame voor tijdens het gigantische Amerikaanse Super Bowl-feestje zien. In de korte actiefilm lijkt een nieuwe telg te passeren: de 911 GT3.

 • Dít kost de Mini John Cooper Works GP
  AutoWeek kan exclusief melden welk bedrag Mini wil ontvangen voor het heftigste model in zijn stal: de Mini John Cooper Works GP.

 • 'Renault en Nissan spreken af om over toekomst te spreken'
  De spanningen rond Renault en alliantie-broer Nissan zouden na alle Ghosn perikelen nogal hoog zijn opgelopen. Spraken we eerder nog over een stukgelopen huwelijk, lijkt de samenwerking nu nieuw leven te worden ingeblazen.

 • Hyundai Kona Electric stoot Chinese EV van de troon
  Een bijzonder bericht uit de Zuid-Koreaanse hoek. Hyundai meldt dat het met de Kona Electric een record heeft gebroken dat tot voor kort op naam stond van een Chinese EV.

 • Prijskaartjes voor plug-in versie Mercedes-Benz GLC
  Mercedes-Benz heeft Nederlandse prijskaartjes gehangen aan de spiegels van zowel de GLC als de GLC Coupé.

 • Vernieuwde Mercedes-Benz E-klasse houdt het niet droog
  Mercedes-Benz heeft de grootste moeite om het uiterlijk van de gefacelifte E-klasse onder de pet te houden. Vandaag valt er namelijk wederom meer te zien van de gemoderniseerde E-segmenter.

 • Mercedes-Benz 300STD – 1974 - Kloppend Hart
  Mercedes-Benz' S-klasse van de W116-serie gold als een passend, ietwat statig vervoermiddel voor diegenen die het in de jaren 70 helemaal hadden gemaakt. De 25-jarige Bram Calkhoven uit Nijverdal brak met die conventie, plantte een 'ordinair' dieselblok in het vooronder van zijn 280SE uit 1974, pepte het flink op en maakte als ultieme proefrit een reis naar het verre India, waarbij hij op deze avontuurlijke tocht van 25.000 kilometer de klassieker absoluut niet spaarde.

Next Level Template