Home Auto Nieuws Auto Nieuws

Route

Van Dal Automaterialen Grutter 11 5253 RM Nieuwkuijk

Bel voor informatie

Informatie nodig? Bel!

AutoWeek
AutoWeek.nl nieuws, tests, rijimpressies, video's en weblogs

 • New York International Auto Show 2021 verplaatst naar augustus
  De New York International Auto Show van 2021 heeft een datum. De beurs vindt van 20 tot 29 augustus plaats, vier maanden later dan gepland. Volgens de organisatoren is dit niet alleen gedaan vanwege de aanhoudende perikelen rondom het coronavirus, maar ook omwille van een uitbreiding van het beursgebouw.

 • F1-coureurs Alfa Romeo testen Giulia GTA
  Kimi Räikkönen en Antonio Giovinazzi, beiden coureurs bij het Formule 1-team van Alfa Romeo, mochten op het testcircuit van Balocco de nieuwe Giulia GTA en GTAm aan de tand voelen. Het bleef niet bij een potje lol trappen op het circuit; de coureurs hebben de engineers die aan de topversie van de Giulia werken volgens Alfa Romeo waardevolle feedback voorzien.

 • Bugatti toont deel van mysterieuze nieuwkomer
  Het gebeurt niet elke dag dat Bugatti een glimp van een compleet nieuwe en onbekende auto laat zien. Wat we ervan mogen verwachten, is al net zo mysterieus als de auto zelf.

 • Autofabrikanten uiten zorgen over no-deal Brexit
  De deadline voor het sluiten van een handelsovereenkomst tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk nadert met rasse schreden. Over iets meer dan twee maanden komt de vrije handel definitief ten einde. Autofabrikanten denken miljoenen euro's te gaan verliezen wanneer het uit gaat lopen op een 'no-deal Brexit'.

 • Seat Tarraco FR - Rij-impressie
  De grote Seat Tarraco was er nog niet als FR, een omissie die het merk nu heeft goedgemaakt.

 • Vijf oude bekenden in topstaat voor maximaal 5.000 euro
  Tal van auto's stonden vroeger op elke straathoek en zie je nu nooit meer. De meesten zijn als een wegwerpproduct behandeld en simpelweg naar de sloop verdwenen. Een enkeling is echter gekoesterd, netjes bewaard gebleven en nog lang niet klaar. In die laatste categorie vallen deze vijf pareltjes die we graag even onder de aandacht brengen.

 • Nieuwe McLaren Sport Series al te zien
  McLaren komt binnenkort met een opvolger van de 540, 570 en 600 in de 'Sports Series'. De auto is nog niet officieel onthuld, maar het is geen geheim dat de sportwagenfabrikant uit Woking eraan werkt. Uit patenttekeningen die onlangs zijn verschenen kunnen we al min of meer bekijken hoe het definitieve ontwerp eruit gaat zien.

 • Dit lees je in AutoWeek 43
  AutoWeek 43 ligt vanaf morgen in de winkels, tijd om door te nemen wat je deze week kunt verwachten in ons bomvolle magazine. 

 • Gefacelifte BMW X3 M gesnapt op Nürburgring
  De BMW X3 krijgt binnenkort een milde facelift. Uiteraard slaat men de X3 M niet over. Op de Nürburgring zag onze spionagefotograaf het prototype voorbij scheuren. Verwacht geen grote veranderingen; de beruchte grille van de nieuwe M3 en M4 is bijvoorbeeld niet aanwezig.

 • Jorge Díez nieuwe hoofdontwerper Seat
  Jorge Díez is per ingang van 1 december benoemd tot de nieuwe 'Design Director' van Seat, maakt het automerk bekend. Díez is daar niet bepaald een onbekende, want eerder stond hij al aan het roer van de afdeling exterieurontwerp. Na een aantal omzwervingen binnen en buiten de Volkswagen-groep keert de ontwerper er weer terug.

Next Level Template